Constantin Iacov

Distribuie:

Constantin

IACOV

Prim-Vicepreședinte

Motivație

Ce nu am înțeles în toți acești ani este de ce suntem conduși de oameni care nu au realizări profesionale notabile (sunt și excepții), de ce girăm impostura și fariseismul, de ce promovăm incompetența. Eu nu cred, eu știu că există conștiință în fiecare om și că sunteți suficient de altruiști ca să nu mai fiți competenți doar pentru voi înșivă și pentru realizările personale; știu că sunteți curajoși și demni, știu că vreți să dați ca să puteți primi și că v-ați săturat de minciună, de fățărnicie și demagogie, de discursuri neelocvente, prost articulate dar pline de emfază, de lozincarii.
Eu am un PLAN. Nu este al meu, este al nostru. Dacă crezi că nu știi, învață și vei ști; dacă crezi că nu-i de tine, fă să fie; dacă nu știi unde, când, cum, stăruie în căutare și vei găsi.
Este o chemare la acțiune, un strigat pentru a trezi conștiințe. Trebuie să îndrăznim, cu elegantă și demnitate, statornici în demersul nostru, să ne asumăm răspunderea pentru noi toți, pentru această țară care se zbate într-o lungă agonie. Să nu mai privim că și cum nu ar depinde de noi, ca și cum nu ar fi despre noi. Deci…ce ai în PLAN? Taina existenței umane nu stă în a trăi, ci în a ști pentru ce trăiești, spune N. Iorga.

Biografie

M-am născut în anul 1971, în Ardeal, într-o familie de profesori. Am avut privilegiul de a petrece primii ani din viață la țară, în mijlocul naturii, de care m-am despărțit cu greu când m-am mutat cu părinții în capitală.
Uitându-mă azi în spate, cred că alegerea de a urma cursurile Facultății de Management, Inginerie Economică în Agricultură și Dezvoltare Rurală din cadrul Universității de Științe Agronomice, a avut legătură cu profunzimea experiențelor lăsate în urmă, într-un timp și un spațiu care m-au format și care au creat o conexiune indestructibilă cu zona rurală, pe care o consider vitală.
Tot în cadrul USAMV am urmat un master în Managementul Calității și Inovației. Până în prezent mi-am desfășurat activitatea profesională predominant în mediul privat. Aici am înțeles repede că: „Nu poți supraviețui dacă nu ești competent, pregătit, dacă nu evoluezi continuu, dacă nu ai curajul să riști, dacă nu ești creativ dar și serios, muncitor, dăruit.”

logo_map_PLAN

PLAN România

Avem un PLAN pentru ROMÂNIA și milităm pentru cetățeni care se implică, înțelegând că activismul politic nu este doar un drept ci, în timpuri dificile, și o datorie.

Dacă ne împărtășești valorile și vrei să participi la schimbarea României în bine, te așteptăm alături de noi!

Pagini oficiale:

Distribuie prezenta pagină pe: