Dorina Ciornei

Distribuie:

Dorina

Ciornei

Vicepreședinte social

Motivație

Sunt omul faptei și mai puțin al vorbei, de aceea îmi doresc o Românie a faptelor concrete și mai puțin a sloganului politic. Sunt un om al oamenilor, dedicat și preocupat de bunăstarea celor din jur, acesta fiind motivul principal al implicării mele în această formațiune politică PLAN. Pentru că și eu, ca și dvs suntem sătui de umilința neputinței de a avea un trai decent, de stagnarea generată de actuala clasa politică, înțelegând gravitatea situației în care ne aflăm.
Vă invit cu această ocazie alături de mine în PLAN, dar totodată vă rog să îmi fiți aproape în acțiunile pe care le voi întreprinde.
Să aducem puțină bunăstare în viețile noastre și să nu ne pierdem speranța că putem lucra la o altă față a clasei politice.

Biografie

M-am născut la data de 21.02.1965 în localitatea Moldoveni, jud Neamț, loc minunat din ținutul Neamțului, într-o familie de oameni simpli, care m-au învățat că respectul, munca, și dragostea de oameni îmi sunt zestre. Am urmat cursurile școlii gimnaziale în satul natal, după care cursurile liceale în Piatra Neamț. În anul 1985 am început formarea militară în Sibiu iar din 1988 cariera militară în Iași. Am dezvoltat și perfecționat cariera militară în domeniile planificare și sprijin logistic, managementul infrastructurii militare, planificare și bugetare acțiuni militare, dar și în funcții de comandă – Locțiitor comandant Batalion Logistic.
După trecerea în rezervă, pe lângă activismul politic, m-am implicat în activitatea mai multor ONG – uri. Sunt:

logo_map_PLAN

PLAN România

Avem un PLAN pentru ROMÂNIA și milităm pentru cetățeni care se implică, înțelegând că activismul politic nu este doar un drept ci, în timpuri dificile, și o datorie.

Dacă ne împărtășești valorile și vrei să participi la schimbarea României în bine, te așteptăm alături de noi!

Pagini oficiale:

Distribuie prezenta pagină pe: