Iuliean Filip

Distribuie:

Iuliean

Filip

Șef Cancelarie (interimar)

Născut în anul 1952, în județul Prahova, mi-am început activitatea ca șef birou mecanizare pe câteva șantiere din România și străinătate.
După 1989, pentru mine a apărut o nouă provocare și anume Sistemul Energetic Nuclear, un lucru deosebit de interesant la acea vreme, astfel că m-am transferat la Nuclearelectrica, unde după o serie de studii de specialitate în domeniu am lucrat în cadrul serviciului Import Export – Vamă, participând nemijlocit la punerea în funcțiune și exploatarea celor două reactoare de la Cernavodă, precum și a Fabricii de Combustibili Nucleari Pitești, până în anul 2017, când am ieșit la pensie.
Aproape toți oamenii fac politică. Fiecare dintre noi este preocupat de cum merge viata în general, dar mai ales de cum merg lucrurile în viața noastră. Doar comozii refuză să se implice în propria lor viață. Alegerea celor care te reprezintă dar mai ales alegerea liderilor, a celor care-și vor pune amprenta asupra felului în care evoluează țara, națiunea, este o sarcină foarte importantă în viața fiecăruia. Avem obligația de a face diferența dintre un lider adevarat și unul fals. Dacă faci un efort în acest sens poți să vezi, să vorbești, să transmiți mai departe concluzia. Dacă vei crede, și trebuie să crezi în viitor, vino alaturi de noi în PLAN unde se face o altfel de politică și împreună vom reuși schimbarea pe care o așteptăm de atâta amar de vreme.

logo_map_PLAN

PLAN România

Avem un PLAN pentru ROMÂNIA și milităm pentru cetățeni care se implică, înțelegând că activismul politic nu este doar un drept ci, în timpuri dificile, și o datorie.

Dacă ne împărtășești valorile și vrei să participi la schimbarea României în bine, te așteptăm alături de noi!

Pagini oficiale:

Distribuie prezenta pagină pe: